Vår

Äntligen kan man säga att våren är på kraftig ingång till oss. Efter en lång och kall vinter, fast det tycker man varje år, så börjar hoppet spira igen. Spira precis som alla blommorna och annat som börjar växa. Gräset då framför allt. Så snart är det dags att plocka fram gräsklipparen och ta första omgången med gräset. Sedan är det dags att se över andra ställen i trädgården. Träd brukar ha en viss benägenhet att åldras och kan behöva åtgärdas så de inte kommer ned oplanerat. En trädfällare kan vara ide att anlita om något behöver tas ned. Sedan brukar de också kunna utföra stubbfräsning så man blir av med de sista resterna av trädet som annars alltid är i vägen vid gräsklippningen.
Annars om man inte gillar trädgårdsarbete kan man dra på sig sin friluftsutrustning och ta en promenad. Gärna då tillsammans med herrarna Aschberg och Fylking.