Vila

Vila och sömn förutom att det är en livsnödvändighet är det också en rätt så behaglig form av tillvaro. Att ha förmågan att koppla av utan att göra någonting alldeles särskilt är en förmån. Inte att hela tiden känna en stress och press att hela tiden vara uppkopplad och behöva följa med vad som händer på nätet. Man undrar hur folk egentligen kunde klara sig förr i världen utan mobiltelefoner eller internet. Men bra gick det.

En förutsättning för att koppla av är naturligtvis rätt utrustning för de hela. Vilket i detta fall är något så enkelt som en säng. Dock inte vilken billig säng som helst utan gärna någon med lite mer kvalitet i.  Att hitta en är inte speciellt svårt det vimlar av ställen på nätet där man kan välja bland olika sängar.Vitsen är förstås att inte ta den allra billigaste, den som i princip bara består av en spånskiva och sedan en tunn skumgummimadrass på.