Funktionella

Restaurangmöbler bör vara funktionella och bekväma i första hand och snygga i andra hand. Det är även bra att satsa på lättare restaurangmöbler som går att flytta omkring, när ni ska städa, möblera om eller om det kommer ett stort sällskap som vill flytta samman bord och restaurangstolar.

Det första en gäst ser, utöver skyltningen och entrén, det är hur miljön ser ut i restaurangen. Du bör lägga fokus på dessa tre saker. En bra skyltning leder gästen till entrén, som om den är lockande gör att de kliver in. Miljön och rätt sorts restaurangmöbler gör att de stannar kvar. Sedan är det ju även en stor fördel att servera mat som är god!

Så se till att du skapar ett bra helhetskoncept, från entré till inredning med restaurangmöbler till en bra meny och att du även har en bra miljö i restaurangen med inredningen, ljuset och ljudet